Contact met Prins en Patriot

Prins en Patriot is een initiatief van mij, Raymond Uppelschoten: gedreven archiefonderzoeker en publicist met een passie voor deze periode. Ik maak geschiedenis graag op een prettige wijze toegankelijk te maken voor groot en klein. En dat kan op allerlei manieren. Ik doe goed en degelijk archiefonderzoek, waarover ik publiceer. Ik geef lezingen en vertel verhalen. Eigenlijk is elke activiteit gericht op het bekendheid en inspiratie over de periode 1780 tot 1795. Zodat iedereen meer te weten komt over de belangrijke en interessante gebeurtenissen die toen plaatsvonden.

Als u Prins en Patriot wilt vragen voor een lezing, wandeling, publicatie of onderzoek, neem dan gerust contact op.

Stuur dan een bericht met het formulier hieronder.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *